Ønsker du at forkæle dine medarbejdere eller ansatte? At tilbyde lækkert mad til dine er en gestus, og du kan netop her få en række forskellige ideer til, hvad du kan servere lækker mad for dem.
Varierede menuer i kantinen
Du kan med fordel være lydhør over for deres forskellige kostpræferencer. Når du planlægger mad til medarbejderne, kan dermed du tage højde for disse præferencer og måske tilbyde vegetariske, veganske eller glutenfri muligheder, så alle kan finde noget, de kan nyde i frokostpausen. Et godt tip er at variation i menuerne er med til at holde spændingen ved lige.
En frisk frugtkurv og nødder
Et godt bud på en simpel, men læskende snack, der formentlig vil blive sat pris på, er frugt. Det kan inkludere som en del af morgenmads- eller frokostmulighederne. Det er en fordel, hvis du sørger for, at der er et blandet udvalg, som indimellem varieres, hvilket du kan gøre efter sæsonens frugter. Derudover er nødden også en nem snack, som kan stå i forlængelse af frugtkurven.
Du kan online bestille FirmaFrugt og Frugtordning erhverv. FrugtKurve og FrugtKasser til virksomheden. Nødder og snacks.
Balance med lækre forkælelser
Der er en fordel, at der er balance mellem det grønne og dét til den søde tand, så selvom det er vigtigt at tilbyde grønne muligheder som salater og grønsagsstænger, skal du ikke glemme at forkæle med noget lækkert lejlighedsvis, som småkager eller brownies. Selvom der er tale om voksne mennesker, så kan det alligevel give en følelse af belønning og værdsættelse, når de får serveret god mad.
Hyggelige måltider i frokostpausen
Det er vigtigt, at medarbejderne har tid til at forlade deres arbejde, og gerne samtidig eller i mindre hold, så de har mulighed at samles og tale sammen over en god portion mad. Dette kan styrke teamånden og skabe gode relationer på arbejdspladsen.